Темы дня:

Окупанти стягують війська до Луганська – Генштаб

Окупанти стягують війська до Луганська – Генштаб

Противник розміщує особовий склад у населених пунктах Красне та Сімейкине, виселяючи цивільних.

У тимчасово окупованому Луганську зростає кількість військ країни-агресора Росії. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у суботу, 19 листопада.

“У Луганську відзначається збільшення кількості окупаційних підрозділів російських військ. У населених пунктах Красне та Сімейкине на тимчасово окупованій території Луганської області противник розміщує особовий склад у залишених приміщеннях та примусово виселяє цивільне населення з будинків до інших населених пунктів”, – йдеться у повідомленні.
Також надійшла інформація про завершення військових навчань підрозділу 2 мотострілецької дивізії 1 танкової армії ЗС РФ, які проходили на території Брестської області Білорусі. Зазначається, що у військовослужбовців, які були мобілізовані через так звану часткову мобілізацію, низький рівень морально-психологічного стану, зокрема, через незадовільне забезпечення.
“Частина вказаного особового складу отримала стару форму одягу і спорядження, що вже використовувалося. Військова техніка, переважно, в поганому технічному стані – весь час вимагає ремонту”, – йдеться у зведенні.
Також Генштаб підтвердив вогневу поразку місця скупчення живої сили окупантів 17 листопада у Михайлівці на тимчасово окупованій території Запорізької області. В результаті загинули та були поранені понад 30 росіян.
За уточненою інформацією, внаслідок вогневої поразки ЗСУ району зосередження окупантів біля Михайлівки Скадовського району Херсонської області 17 листопада загинуло близько 60 окупантів.
Підрозділи ракетних військ та артилерії сил оборони України вразили склад ворожих боєприпасів.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости