Темы дня:

Окупанти провалили кілька штурмів – ЗСУ

Окупанти провалили кілька штурмів – ЗСУ

Українські воїни тримають оборону і продовжують методично завдавати шкоди російським окупантам, повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Генеральний штаб ЗСУ опублікував зведення з військового вторгнення РФ в Україну станом на вечір четверга, 21 липня.
На Харківському напрямку ворог завдав авіаційних ударів поблизу Верхнього Салтова та Ртищівки, здійснив артилерійські обстріли в районах Харкова, Розплідника, Руської Лозової, Рубіжного, Черкаських Тишків, Прудянки, Чугуєва, Удів, Коробочкіного, Залимана та Малинівки.
Штурмовими діями безуспішно намагався просунутися у напрямі Великі Проходи – Розплідник.
На Слов’янському напрямку противник здійснив артилерійські обстріли в районах населених пунктів Долина, Богородичне, Гусарівка, Велика Камишеваха, Норцівка, Вернопілля. Провів повітряну розвідку недалеко від Дмитрівки та Вернопілля.
На Краматорському напрямку ворог завдав авіаційних ударів у районах Серебрянки та Спірного, артилерійські обстріли зафіксовані поблизу Сіверська, Григорівки та Івано-Дар’ївки.
Українські бійці відбили штурмові дії окупантів у напрямку Лисичанського НПЗ – Івано-Даріївка: ворог відійшов із втратами.
На Бахмутському напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах населених пунктів Вершина, Білогорівка, Костянтинівка та Берестове. Артилерійські обстріли фіксувалися недалеко від Берестового, Веселого, Виїмки, Вершини, Новолуганського, Бахмута, Зайцева, Соледара, Роздолівки та Курдюмівки.
Безглузді штурми окупантів на напрямках Клинове – Вершина, Миронівка – Вуглегірська ТЕС знову провалилися, – повідомляють у Генщтабі.
На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках з метою сковування дій наших військ ворог завдав авіаударів біля Красногорівки, Кам’янки, Солодкого та Новоандріївки. Здійснив артилерійські обстріли в районах населених пунктів Авдіївка, Красногорівка, Піски, Золота Нива, Микільське, Залізничне, Степногірськ, Новоселівка Друга, Вугледар, Гуляйпільське, Новопіль, Білогір’я.
На Південнобузькому напрямку зафіксовано артилерійські обстріли в районах населених пунктів Ольгине, Потьомкіне, Княжівка, Широке, Тернівка, Луч, Котлярове, Першотравневе, Нова Зоря, Добре та Біла Криниця. Окупанти безуспішно намагалися провести контратаку у напрямі Сухий Ставок – Андріївка.
“У Чорноморській та Азовській морських зонах корабельне угруповання противника основні зусилля зосереджується на блокуванні цивільного судноплавства у північно-західній частині Чорного моря. Поза пунктами базування містяться два носії крилатих ракет”, – попереджають у Генштабі ЗСУ.
У Генштабі повідомляють про особливості “мобілізації” у так званій “ДНР”.
“У примусово мобілізованих, звільнених для поповнення втрат з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, вилучають особисті документи. Це свідчить про повну безправність цього контингенту і нібито має зупинити дезертирство. Також це не дозволить ідентифікувати згаданих людей у ​​разі загибелі різних фінансових махінацій на користь командного складу збройних сил Російської Федерації”, – йдеться у повідомленні Генштабу.
Генштаб повідомляє, що українські воїни тримають оборону і продовжують методично завдавати шкоди російським окупантам.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости