Темы дня:

Оборона Бахмута триває – Сирський

Оборона Бахмута триває – Сирський

ЗСУ продовжують просуватися по флангах і фактично наближаються до взяття міста у тактичне оточення.

Командувач Сухопутних військ Олександр Сирський заявив, що ЗСУ фактично наближаються до взяття Бахмута у тактичне оточення. Про це 21 травня повідомив Military Media Center.

“Попри те, що ми зараз контролюємо незначну частину Бахмута, значення її оборони не втрачає своєї актуальності. Це надає нам можливості входу в місто в разі зміни обстановки. А це неодмінно відбудеться”, – зазначив Сирський.

За його словами, українські сили продовжують просуватися по флангах у передмісті Бахмута і фактично наближаються до взяття міста у тактичне оточення.

“Завдяки цьому ми зможемо контролювати всі висотні будівлі, зайняті ворогом, і поступово їх знищувати. Це позбавляє ворога контролю за підступами до міста і дає нам певні тактичні переваги. У ході роботи з командирами ми детально розібрали наші дії і порядок знищення ворога. Тому, продовжуємо оборону. Ситуація складна, але під контролем”, – зауважив командувач.

Раніше заступник міністра оборони Ганна Маляр заявила, що армії РФ не вдалося оточити Бахмут. Речник Східного угруповання військ Сергій Череватий додав, що українські військові утримують позиції на околицях міста.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости