Темы дня:

Обама виграв Еммі за документалку від Netflix

Обама виграв Еммі за документалку від Netflix

Він уже отримав премію Греммі у номінації Найкращий альбом розмовного жанру за диск із мемуарами.

Колишній президент США Барак Обама став лауреатом найавторитетнішої телевізійної премії Еммі у номінації Найкращий оповідач за озвучку документального серіалу Наші великі національні парки від стрімінової платформи Netflix. Про це повідомляється на сайті премії.

З Обамою за премію конкурували телеведучий Девід Аттенборо, колишній баскетболіст Карім Абдул-Джаббар, актриса Люпіта Ніонго та комік Уолтер Камау Белл.

Зазначимо, що Обама не перший американський президент, який одержав Еммі. 1956 року 34-го президента США Дуайта Ейзенхауера нагородили спеціальним призом телепремії.

У 2008 році Обама отримав премію Греммі в номінації Найкращий альбом розмовного жанру за диск із мемуарами. Тому, як зазначає AP, колишній президент пройшов уже півдороги до набуття неофіційного статусу EGOT – термін означає всі чотири основні премії США у сфері розважального мистецтва (Emmy, Grammy, Oscar, Tony).

У 2009 році Обама також отримав Нобелівську премію миру за зусилля щодо зміцнення міжнародної дипломатії та співробітництва між людьми.

Раніше повідомлялося, що перший том книги Обами A Promised Land (Земля обітована) у перший день продажу встановив рекорд. За добу у США та Канаді було продано 887 тисяч екземплярів книги.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: