Темы дня:

Нідерланди – Еквадор: американці дадуть бій фаворитам

Нідерланди – Еквадор: американці дадуть бій фаворитам

25-го листопада відбудеться матч групового раунду чемпіонату світу-2022. Збірна Нідерландів зіграє із командою Еквадору.

Обидві команди у першому турі здобули перемогу з рахунком 2:0. Збірна Нідерландів лише наприкінці зустрічі дотиснула команду Сенегалу, а ось еквадорці домінували у зустрічі з Катаром усі 90 хвилин.

Букмекери вважають явними фаворитами майбутнього матчу підопічних Луї ван Гала. Поставити на перемогу голландців можна з коефіцієнтом 1,81, взяти нічию можна за 3,58, а поставити на перемогу Еквадору можна з хорошим коефіцієнтом 4,82. Дізнатись, в яких топ букмекерів можна зробити ставку з такими вигідними коефіцієнтами можна за посиланням – https://bookmaker-ratings.ru/bookmakers-homepage/populyarny-e-bukmekerskie-kontory/.

Можна припустити, що безпрограшна серія збірної Нідерландів під керівництвом її тренера продовжиться.

Єдиний раз збірні Нідерландів та Еквадору зустрілися один з одним у товариському матчі 17 травня 2014 року. Тоді зустріч завершилася внічию – 1:1. Цікаво, що голландців у тій грі тренував ван Гал.

Перший матч голландців на турнірі дав велику їжу для роздумів. У першому таймі матчу із Сенегалом «помаранчеві» грали скоріше другим номером, роблячи ставку на швидкий перехід від оборони до атаки. В результаті їм вдалося створити низку моментів для взяття воріт, які не були реалізовані.

А ось після перерви голландці спробували забрати м’яч собі, і в такій грі вони виглядали набагато менш переконливо. Щоразу вони ув’язали в оборонних побудовах африканців. І гол Коді Гакпо, забитий після чудової передачі Френкі де Йонга з глибини поля на 84-й хвилині, не випливав із логіки гри, яка поступово хилилася до нічиєї.

Напевно, Луї ван Гал зробить належні висновки з гри з Сенегалом. А головне є шанс на те, що з перших хвилин на полі з’явиться Мемфіс Депай. Як показує практика, цей футболіст «Барселони» на вістрі атаки збірної дуже потрібний. Реальної альтернативи йому немає.

Збірна Еквадору справила чудове враження у матчі відкриття мундіалю-2022. З перших хвилин підопічні аргентинського фахівця Густаво Альфаро накрили збірну Катару високим пресингом, змушуючи захисників помилятися.

У результаті вже в першому таймі нападник «Фенербахче» Енер Валенсія оформив дубль, а міг зробити і хет-трик: один із його голів (найперший) був скасований суддями через примарний офсайд.

Еквадорські футболісти не найкращим чином завершили відбірковий цикл у Південній Америці (жодної перемоги у чотирьох заключних турах), але значно важливіше те, що зараз ця дружина – у повному порядку. Як у функціональному, так і в ігровому плані.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости