Темы дня:

Названо терміни відновлення приватизації

Названо терміни відновлення приватизації

Продаж державних підприємств відновлять із 1 вересня. Зокрема, виставлять на продаж елеватори та комбінати хлібопродуктів.

Масова приватизація має відновитись в Україні з 1 вересня, заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час селекторної наради з керівниками областей.

“Маємо зробити цей процес максимально швидким”, – зазначив глава уряду.

За його словами, держава запускає грантові програми, щоб мотивувати бізнес та людей максимально створювати робочі місця.

“Мала приватизація, особливо у регіонах, де люди в селах та містечках знають об’єкти, які роками стоять і неефективно використовуються, покликана дати можливість викупити ці приміщення за справедливою ціною та розпочати роботу”, – сказав Шмигаль.

Зазначається, що приватизація також дозволить розширити виробництво для аграріїв. У Міністерстві економіки повідомили, що на початку вересня, згідно з графіком, буде оголошено аукціони на елеваторні потужності та комбінати хлібопродуктів.

Раніше Кабмін затвердив перелік із 420 державних підприємств, які будуть передані в управління Фонду держмайна для подальшої приватизації та ліквідації.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости