Темы дня:

Названо суму заморожених активів росіян

Названо суму заморожених активів росіян

Міжнародна група з блокування майна росіян, які потрапили під санкції, заморозила активи на понад 58 млрд доларів.

США та їхні союзники вже заблокували чи конфіскували майно на понад 58 мільярдів доларів, що належать підсанкційним росіянам або контролюються ними. Про це повідомила міжнародна група щодо санкцій, створена США та країнами ЄС (REPO).
Зокрема, було заморожено фінанси та конфісковано предмети розкоші, такі як яхти, елітна нерухомість та цінні вироби мистецтва, зазначає CNN.
REPO відстежує російські активи, які потрапили під санкції у всьому світі. Наголошується, що доступ підсанкційних росіян до міжнародної фінансової системи був суттєво обмежений.
Члени групи провели роботу з розслідування та протидії ухилення від санкцій, введених проти РФ, включаючи спроби приховати активи, незаконні криптовалютні схеми та схеми відмивання грошей, незаконні російські оборонні закупівлі та використання росіянами, які потрапили під санкції, фінансових посередників.
У REPO заявили, що подвоять зусилля щодо притягнення Росії до відповідальності за розв’язану війну в Україні, протидіючи спробам РФ підірвати дію колективних санкцій або ухилитися від них.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости