Темы дня:

Названо місто, у якому можуть зустрітись Усик та Дюбуа

Названо місто, у якому можуть зустрітись Усик та Дюбуа

Промоутер українського боксера Олександр Красюк, наполягає на проведені двобою у Польщі.

Титульний бій Усик – Дюбуа може відбутися в Польщі, а точніше у польському Вроцлаві. Саме на такому варіанті наполягає команда українського боксера.

За словами  промоутера чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександра Красюка, влада міста усіляко підтримує таку ідею.

“Так, ми хочемо влаштувати цей поєдинок у Вроцлаві. На початку серпня, на тому самому футбольному стадіоні, на якому у вересні 2011 року Віталій Кличко боксував із Томашем Адамеком. У місцевої муніципальної влади є зацікавленість провести у своєму місті такий мегафайт. Активну позицію займає і мер міста. Ми хочемо влаштувати не просто спортивний захід, а великий фестиваль, у межах якого реалізуємо благодійні проєкти допомоги українцям.

Зараз у Польщі знаходиться близько 3 мільйонів українців. І сотні тисяч – у сусідніх європейських країнах. Усик із 2015 року не проводив боїв в Україні. Зараз, на жаль, такої можливості немає зі зрозумілих причин. Але провести поєдинок, де Усик був би домашнім боксером, – наш давній план, тому ми хочемо його втілити у життя саме таким чином. Також не забуваймо, що саме в Польщі Олександр здобув свій перший чемпіонський титул у 2016 році”, – сказав Красюк в інтерв’ю.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: