Темы дня:

Наразі апогей “великого наступу” Росії – ГУР

Наразі апогей “великого наступу” Росії – ГУР

Володимир Путін ставив завдання перед окупаційними військами захопити територію Донбасу до кінця березня, але в черговий раз у них нічого не вийшло, зазначили у розвідці.

Війська країни-агресора Росії так і не досягли жодної зі стратегічних цілей в Україні, які ставив перед ними Кремль, а нинішня ситуація на фронті є апогеєм так званого великого наступу. Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов у п’ятницю, 31 березня.
“Зараз Україна бачить апогей цієї компанії, яка називалася “новий російський великий наступ”. Однак варто нагадувати і Україні, і всьому світу, що ми живемо в умовах повномасштабного вторгнення з 24 лютого 2022 року. Це спроба ворога деморалізувати українське суспільство, а також деморалізувати наших партнерів та союзників, мовляв, тут така армада, для чого їм більше надавати допомогу”, – заявив Юсов.
Він зазначив, що результати оновлення цього “великого наступу” можна побачити у збільшенні кількості демілітаризованих ворогів та знищенні їхньої техніки.
“Чергові терміни і завдання, які кремлівський карлик ставив перед окупаційним корпусом в Україні, зокрема перед Валерієм Герасимовим після його призначення відповідальним за війну в Україні, провалені”, – додає Юсов.
Він нагадав, що Путін ставив завдання перед окупаційними військами захопити територію Донбасу до кінця березня, однак у черговий раз у них нічого не вийшло.
“Це означає, що досі жодної з озвучених стратегічних цілей цієї ганебної війни, яку росіяни називають СВО, не досягнуто і не буде досягнуто”, – резюмував представник ГУР.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: