Темы дня:

На засіданні Ставки порушили тему витоків інформації

На засіданні Ставки порушили тему витоків інформації

Обговорювалися заходи щодо запобігання витоку інформації про плани Сил оборони України, зазначили в ОП.

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Обговорювалася ситуація на фронті та запобігання витоку інформації про плани ЗСУ, повідомляє прес-служба глави держави у п’ятницю, 7 квітня.
Вказано, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний поінформував учасників про ситуацію на основних напрямках фронту, а командувачі оперативно-стратегічних угруповань доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту.
У свою чергу голова ГУР Кирило Буданов розповів про можливі дії ворога у найближчий період.
Також докладно розглядалося питання формування та укомплектування озброєнням нових бригад, а також приділено увагу підготовці особового складу.
“Особливо учасники засідання зупинилися на заходах щодо запобігання витоку інформації про плани сил оборони України”, – йдеться у повідомленні.
Раніше американське видання New York Times повідомило, що у Twitter та Telegram з’явилися нібито засекречені документи з подробицями планів США та НАТО щодо зміцнення ЗСУ перед запланованим контрнаступом. За даними видання, Пентагон нібито розслідує, хто міг стояти за “витоком” документів.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: