Темы дня:

На Київщині помер безпритульний, якого не пустили до “пункту незламності”

На Київщині помер безпритульний, якого не пустили до “пункту незламності”

За кілька годин приїхала швидка, але лікарям не вдалося врятувати чоловіка, він помер від переохолодження.

У Борисполі на Київщині стався скандал із одним із “Пунктів незламності”: там помер від переохолодження чоловік, якого не пустили погрітися. Про це повідомила місцева мешканка Любов Чижик, яка стала очевидцем трагедії.
Жінка розповіла, що сталося це вранці 6 грудня у центрі міста. Вона побачила на зупинці бездомного чоловіка, який сидів легко одягнений у 9-градусний мороз. Вона попросила допомоги в одному з найближчих “Пунктів незламності”, але їй відповіли, що бездомний просився погрітися ще з вечора, і його вирішили не впускати через “неприємний запах”.
Жінка попросила співробітників пункту викликати бодай швидку допомогу чи поліцію, оскільки йшлося про життя людини, але, за її словами, вони цього так і не зробили, хоч і пообіцяли.
За кілька годин приїхала швидка, але лікарям не вдалося врятувати чоловіка, він помер у лікарні.
“Байдужість брата, який вигнав з дому, байдужість людей, які були на зупинці і не відреагували, а найгірше – байдужість працівників пункту, де не потрібні такі люди”, – констатувала жінка.
Але у коментарях під повідомленням учасники спільноти Бориспіль для всіх почали звинувачувати у черствості саме автора посту, яка й сама могла б викликати швидку, а не чекати, що це зробить хтось інший.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости