Темы дня:

Міжнародна боксерська федерація зобов’язала Усика провести бій з Хрговичем

Міжнародна боксерська федерація зобов’язала Усика провести бій з Хрговичем

Міжнародна боксерська федерація (IBF) призначила новий поєдинок українському спортсмену Олександру Усику. Він зустрінеться з обов’язковим претендентом Пилипом Хрговичем.

Промоутер Едді Хірн сказав, що пріоритетом IBF буде бій між їхнім обов’язковим претендентом Пилипом Хрговичем (14-0, 12 КО) і володарем титулу Олександром Усиком (20-0, 13 КО). Прочитати прогнози на боксерський поєдинок та інші спортивні події з вигідними коефіцієнтами від БК можна на сайті «Рейтинг Букмекерів». Слід додати, що, аби зробити ставку, більшість контор вимагають пройти реєстрацію. Проте за посиланням – https://bookmaker-ratings.ru/bookmakers-homepage/bukmekerskiye-kontory-bez-tsupis/, зібрані букмекери з найлегшою та найпростішою реєстрацією.

За словами Хірна, поєдинок з українцем може не відбутися лише в тому випадку, якщо сам Хргович дозволить Усику спочатку битися з Ф’юрі. Така позиція Хрговича може перешкодити переговорам між Усиком і Ф’юрі.

35-річний Усик провів 20 боїв на професійному рівні та здобув 20 перемог. У другій половині серпня український спортсмен знову переміг британського боксера Ентоні Джошуа.

30-річний Хргович взяв участь у 15 боях на професійному рівні. Він здобув 15 перемог, у 12 випадках зробив це нокаутом. Останній поєдинок він провів 20 серпня. Тоді хорват переміг одноголосним рішенням суддів, його суперником був китаєць Чжан Чжіель, та завоював статус обов’язкового претендента на титул чемпіона світу за версією IBF.

Промоутер Олександр Красюк сказав, що IBF матиме повноваження санкціонувати об’єднаний матч між Усиком і Тайсоном Ф’юрі до призначення дати поєдинку, оскільки конкуренція на цьому рівні є пріоритетом для всіх чотирьох організацій.

Після перемоги над Ентоні Джошуа Усик кинув виклик Ф’юрі. Незабаром українець заявив, що битися з Тайсоном цього року неможливо. Красюк називав ймовірною датою бою між Усиком і Ф’юрі – 18 лютого.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: