Темы дня:

Миру не буде без звільнення Криму – Зеленський

Миру не буде без звільнення Криму – Зеленський

Звільнення Криму – єдина гарантія миру не тільки для України, а й для Європи та всього світу, вважає президент.

Деокупація Криму – єдиний спосіб встановити “нормальний мир” в Україні та Європі. Про це заявив український президент Володимир Зеленський в інтерв’ю ВВС, опублікованному в четвер, 23 лютого.
За його словами, доки Україна не поверне собі Крим – для всієї планети не буде повноцінного миру.
“Я вважаю, що ні. Не буде нормального миру для України, українців, Європи, планети”, – наголосив він.
Глава держави додав, що для припинення війни необхідно на світовому рівні підтримувати суверенітет та територіальну цілісність кожної країни.
“Це означає: якщо ми дійсно хочемо зупинити війну, то ми маємо знайти рішення на світовому рівні… необхідно підтримувати все це, суверенітет та територіальну цілісність кожної країни. Тому, будь ласка, ви (росіяни – ред.) повинні повернутися на свою територію, деокупувати нашу територію, всю територію, яку було визнано світом, включаючи Росію, з 1991 року”, – підсумував Зеленський.
Як ми вже писали раніше, секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що в Україні невдовзі різні “експерти” почнуть просувати наративи – як потрібний мир, що Захід зраджує Україні, а на сході України та в Криму живуть одні “сепари” та “ватники”, там промито мізки, зруйновано економіку та спустошено міста.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости