Темы дня:

Мессі – головний фаворит на «Золотий м’яч» за версією Goal

Мессі – головний фаворит на «Золотий м’яч» за версією Goal

Видання Goal опублікувало оновлений рейтинг фаворитів на завоювання «Золотого м’яча».

Як повідомляється, головним претендентом на приз залишився форвард ПСЖ Ліонель Мессі. Також місця у першій трійці зберегли Ерлінг Холанд та Кіліан Мбаппе.

Форвард Ліонель Мессі віддав 20 гольових передач цього сезону. Так, гравець ПСЖ асистував Кіліану Мбаппе на 8 хвилині матчу з «Осером». Тепер аргентинець має 16 результативних передач у чемпіонаті Франції. Ще 4 у нього в Лізі чемпіонів.

Також у всіх турнірах на клубному рівні аргентинець відзначився 20-ма голами. Він є єдиним футболістом із такими показниками серед учасників топ-5 ліг Європи.

Слід додати, що найближчий матч Мессі в складі ПСЖ запланований на 27-е травня проти «Страсбурга» в рамках французької Ліги-1. Букмекери прогнозують впевнений успіх команди «парижан». Прочитати актуальні прогнози на спортивні події можна на сайті «Рейтинг Букмекерів». Популярні БК пропонують бетторам вигідні бонуси, аби робити ставки ще прибутковішими. Знайти свіжі акції та бонуси від контор можна на сайті bookmaker-ratings.ru.

Стало відомо, що нападник ПСЖ Ліонель Мессі продовжить контракт із клубом до 2024 року. Про це повідомляє журналіст TyC Sport Гастон Едуль.

За словами журналіста, Мессі досяг усної домовленості щодо продовження контракту з паризьким клубом до червня 2024 року. Переговори перебувають у просунутій стадії і невдовзі можуть завершитися. Гастон Едуль повідомив цю новину на тлі чуток про пропозицію для Мессі від Саудівської Аравії. 

Нагадажмо, «Аль-Хілаль» направив 35-річному футболісту офіційну пропозицію про контракт. Раніше повідомлялося, що у близькосхідній країні аргентинець зможе заробляти 400 мільйонів євро на рік. 

Наразі відомо, що влада Саудівської Аравії бере участь у можливому переході Ліонеля Мессі в «Аль-Хілаль». Так, у клубі негласно підтверджують, що жодної угоди з аргентинцем немає, зокрема, відсутні й усні домовленості. При цьому «Аль-Хілаль» намагається порозумітися з оточенням Ліонеля Мессі. Повідомляється, що нападник ПСЖ залишається пріоритетною трансферною метою «Аль-Хілаля».

Клуб Саудівської Аравії «Аль-Хіляль» збільшив пропозицію для нападника ПСЖ Ліонеля Мессі до 500 млн. євро на рік. Слід додати, що все це відбувається на тлі скандалу відомого аргентинця з ПСЖ. Мессі здійснив візит до Саудівської Аравії, не попередивши керівництво паризького клубу. За такий вчинок футболіст був відсторонений на 2 тижні. Згодом Ліонель приніс вибачення, але почав сумніватися у співпраці з ПСЖ.

Аргентинець виступає за ПСЖ із серпня 2021 року. Цього сезону він провів 20 матчів у всіх турнірах, забив 13 м’ячів і віддав 14 результативних передач.

Його чинний контракт із ПСЖ спливає у червні 2023 року.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости