Темы дня:

Ліонель Мессі: «Гвардіола завдав багато шкоди футболу»

Ліонель Мессі: «Гвардіола завдав багато шкоди футболу»

Нападник «Парі Сен-Жермен» Ліонель Мессі висловився про головного тренера «Манчестер Сіті» Хосепа Гвардіола. Раніше аргентинець та іспанець разом працювали у «Барселоні».

Стало відомо, що нападник «ПСЖ» та збірної Аргентини Ліонель Мессі відновив тренування, повідомляють французькі ЗМІ. Аргентинський форвард тренується у розташуванні столичного клубу. Мессі повернувся до спільної групи своєї команди.

Зазначимо, що Ліонель розпочав повноцінні тренування за 10 днів до старту чемпіонату світу. Він проходитиме у Катарі з 20 листопада по 18 грудня 2022 року. Прочитати прогнози на матчі ЧС-2022 з прибутковими коефіцієнтами від контор можна на сайті «Рейтинг Букмекерів». Новачкам у ставках професійні беттори радять на початку користуватися бездепозитним бонусом, аби не втратити власні гроші. Але й більш досвідчені беттори також користуються цим приємним бонусом, наприклад, для того, щоб перевірити новий метод ставок. Про те, які контори пропонують бездепозитний бонус можна прочитати за посиланням – https://bookmaker-ratings.ru/bonusy-rubrika/bonus-no-deposit-bonuses/.

Раніше сам Мессі казав, що чемпіонат світу у Катарі стане для нього останнім. При цьому поки що невідомо, які плани у форварда на майбутнє. Його контракт із «ПСЖ» спливає після закінчення сезону.

За словами відомого аргентинського футболіста, Гвардіола завдав багато шкоди футболу. Адже, як розповів Мессі те, що вони робили в «Барселоні», здавалося настільки простим, що всі хотіли це скопіювати. Після цього, Ліонель заявив, що бачив багато ідей Гвардіоли. Без жодних сумнівів, у Хосепа є щось особливе, вважає аргентинець. Це виявляється у тому, як він переглядає матчі, готує команду до ігор і передає футболістам свої ідеї, додав Мессі.

Слід нагадати, що Гвардіола тренував «Барселону» з 2008 до 2012 року. Під його керівництвом каталонський суперклуб виграв дві Ліги чемпіонів та три чемпіонати Іспанії. Потім з 2013 по 2016 рік Гвардіола очолював «Баварію», а в червні 2016-го став головним тренером «Манчестер Сіті», який тренує досі.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости