Темы дня:

Кремль відреагував на вбивство Татарського

Кремль відреагував на вбивство Татарського

Дмитро Пєсков пов’язав “хвилю тероризму” у Росії з проведенням так званої “спецоперації” в Україні.

Вбивство колаборанта та пропагандиста Максима Фоміна, який називав себе “військкором” Владленом Татарським, є “терактом”. З такою заявою виступив речник Кремля Дмитро Пєсков на брифінгу в понеділок, 3 квітня.

“Це терористичний акт, ми з вами бачили заяву НАК. Наразі йде активна фаза слідства, ми бачимо досить енергійні кроки щодо затримання підозрюваних. Давайте в будь-якому випадку наберемося терпіння та дочекаємося заяв наших спецслужб, які працюють там. Є дані, судячи з заяви НАК, про те, що українські спеціальні служби можуть мати відношення до планування цього теракту, а, природно, це теракт”, – сказав Пєсков.
За його словами, президент РФ Володимир Путін “вчора був негайно поінформований на цю тему”.
Також Пєсков пов’язав “хвилю тероризму” у Росії із проведенням так званої “спецоперації” в Україні. Він вважає, що Київ “стоїть за вбивствами людей протягом багатьох років, починаючи з 2014 року”. При цьому Пєсков забув згадати, що саме у 2014 році Росія анексувала український Крим та розв’язала гібридну війну на Донбасі, а 24 лютого 2022 року розпочала повномасштабне вторгнення на суверенну територію України.
Нагадаємо, 2 квітня в центрі Санкт-Петербурга прогримів вибух у кафе Стріт-бар, яке раніше належало засновнику ПВК Вагнер Євгену Пригожину. Внаслідок інциденту загинув “військкор” Татарський.
У вбивстві підозрюється Дар’я Трепова, яка нібито подарувала загиблому гіпсову статуетку із саморобним вибуховим пристроєм.
За даними МОЗ РФ, внаслідок вибуху в кафе постраждали 32 особи.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости