Темы дня:

Комік яскраво спародіював “загони Путіна”

“Бабусі” накричали на президента США Джо Байдена через його візит до Києва, про який він не попросив у росіян дозволу.

Український гуморист, актор студії Квартал 95 Юрій Великий створив нову пародію. Цього разу він перетворився на російських пенсіонерок із “загону Путіна”. Ролик опубліковано на YouTube.
Героїня ролика звинуватила Джо Байдена у проблемах Росії.
“Ти думаєш, ми не знаємо про ці твої нахабні витівки. Ми довго терпіли, Байден. Коли ти викрутив лампочки в під’їзді, ми мовчали. Коли ти надудолив калюжу в ліфті, ми терпіли, бо самі так робили не раз. Навіть коли ти розібрав наш туалет на дрова, ми і це проковтнули. Але коли ти приїхали до Києва, Байден, це остаточно переповнило чашу нашого терпіння. Як ти міг так зробити? Ти в нас запитав, Байден?” – заявили “пенсіонерки”.
Вони зазначили, що Путін не дозволяє собі подібних вольностей, хоча на нього в Києві “всі давно вже чекають у будь-якому вигляді з розкритими вінками”.
“Досить вже цю Україну озброювати. Навіщо ви шлете в Україну свої танки, якщо ми своїх уже прислали достатньо. Якщо ти такий сміливий, Байден, приїжджай до нас у Задрипінськ. Ми тобі влаштуємо теплий прийом і покажемо, що ти у нас у Росії накоїв”. Через тебе жодної нормальної дороги в місті немає, розруха, роботи немає, пенсії маленькі. Доки ти будеш споювати наших мужиків і змушуватимеш молодь курити за гаражами?” – заявили “бабусі” і сказали, що сидітимуть з високо піднятою головою у своїй помийній ямі.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: