Темы дня:

Кислиця заявив про “чорну п’ятницю” для Росії в ООН

Кислиця заявив про “чорну п’ятницю” для Росії в ООН

З 2005 року РФ щороку ставила на голосування маніпуляційну резолюцію щодо боротьби з неонацизмом у світі, зазначив Сергій Кислиця.

На Генасамблеї ООН Росію засудили до її резолюції про боротьбу з неонацизмом у світі – до неї внесли поправку про війну РФ проти України. А російський посол в ООН Василь Небензя проголосував за зміну резолюції. Про “епічне” голосування повідомив постпред України при ООН Сергій Кислиця напередодні увечері, 4 листопада.

За його словами, з 2005 року РФ щороку ставить на голосування маніпуляційну резолюцію щодо боротьби з неонацизмом у світі.

“Сьогодні догралася: до її резолюції ми вставили поправку: “РФ намагалася виправдати свою територіальну агресію проти України нібито знищенням неонацизму”. Чорна п’ятниця РФ в ООН”, – заявив Кислиця.

Він уточнив, що представник РФ Небензя проголосував в ООН за текст, який містить таке: “РФ намагалася виправдати свою територіальну агресію проти України нібито для знищення неонацизму; свідоме використання неонацизму для виправдання територіальної агресії серйозно підриває справжні спроби боротьби з неонацизмом”.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости