Темы дня:

Кевін Спейсі заплатить 31 млн доларів творцям серіалу Картковий будиночок

Кевін Спейсі заплатить 31 млн доларів творцям серіалу Картковий будиночок

Уперше кіноактора звинуватили у 2017 році. Актор Ентоні Репп стверджував, що Спейсі зробив йому сексуальну пропозицію, коли йому було 14 років.

Верховний суд Лос-Анджелеса зобов’язав 63-річного голлівудського актора Кевіна Спейсі виплатити 31 мільйон доларів кіностудії MRC, яка знімала серіал Картковий будиночок. Про це повідомляє Variety.

Спейсі, який зіграв Френка Андервуда, був усунений від зйомок серіалу під час шостого сезону після того, як зіткнувся зі звинуваченнями у сексуальному насильстві та домаганнях до молодих людей, зокрема до помічника зі зйомок серіалу. Тим самим кіностудії Media Rights Capital, що знімала для Netflix серіал, довелося тимчасово призупинити зйомки шостого сезону, потім переписати сценарій і скоротити кількість серій з 13 до восьми.

Зазначається, що команда голлівудського актора намагалася оскаржити заяву, проте Верховний суддя все ж таки виніс рішення на користь кіностудії.

Таким чином, актор має виплатити 29,5 мільйона доларів як компенсацію збитків та ще 1,5 мільйона доларів, щоб покрити судові витрати.

Раніше повідомлялося, що суд присяжних виніс вердикт у справі Джонні Деппа, визнавши його колишню дружину актрису Ембер Херд винною.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости