Темы дня:

ГУР оцінило можливість РФ відрізати Україну від ЄС

ГУР оцінило можливість РФ відрізати Україну від ЄС

Скібіцький наголосив, що угруповання РФ на території Білорусі неможливо порівняти з тим, що було у лютому минулого року.

Заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони генерал-майор Вадим Скібіцький повідомив, що заяви РФ про підготовку до великої війни з метою відрізання України від Європи є нічим іншим, як інформаційною кампанією. Про це він сказав в інтерв’ю Укрінформу.

“Тут я дуже просто скажу. Якщо реально оцінити, проводиться потужна інформаційна кампанія проти нашої держави. Розтягуватимуть наші сили, лякатимуть наше населення. Ви ж дивіться, як багато саме російських аналітиків, які зараз працюють за кордоном, говорять про 220 тисяч угруповань на території Білорусі, а зовсім недавно говорили, що там розгорнуто 150 тисяч… Насправді їх немає там. Угруповання, яке зараз є, неможливо порівняти з тим, що було в лютому минулого року”, – зазначив Скібіцький.

За його словами, ЗСУ готові до будь-яких дій окупантів.

“Ми готові, там проведено перевірки готовності підрозділів, які захищають північний кордон нашої держави, підготовлено відповідні оборонні рубежі, розгорнуто та посилено систему ППО, включаючи Київ. І якщо ми збиваємо зараз ворожі крилаті ракети, то, повірте, збивати гелікоптери та літаки – це набагато простіше”, – заявив він.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости