Темы дня:

Генштаб: ЗСУ вдарили по зенітних комплексах росіян

Генштаб: ЗСУ вдарили по зенітних комплексах росіян

Під удари потрапили три артилерійських підрозділи на вогневій позиції, дві станції радіоелектронної боротьби, а також склад боєприпасів окупантів.

З початку поточної доби українська армія нанесла 23 удари по російських агресорах. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у понеділок, 15 травня.

Так, сьогодні наша авіація завдала сім ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника, а також ще сім – по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили пункт управління, два райони зосередження живої сили, три артилерійських підрозділи на вогневій позиції, дві станції радіоелектронної боротьби, а також склад боєприпасів окупантів.

У свою чергу росіяни продовжували атаки на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – відбулось 37 бойових зіткнень. В епіцентрі бойових дій і надалі залишаються Бахмут та Мар’їнка.

Також сьогодні противник завдав два ракетних удари по Костянтинівці Донецької області, застосувавши ЗРК С-300. Крім того, росіяни здійснили 38 авіаційних ударів та більш як 25 обстрілів з РСЗВ.

Нагадаємо, втрати Росії за час війни проти України наближаються до 200 тисяч вбитими. Тільки за 14 травня було ліквідовано майже 600 росіян.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости