Темы дня:

Генштаб: Уражені логістичні центри та склади РФ

Генштаб: Уражені логістичні центри та склади РФ

Під удари української армії потрапили 13 районів зосередження особового складу та військової техніки російських загарбників.

Авіація Сил оборони за добу завдала сім ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки російських загарбників. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у четвер, 9 березня.
Своєю чергою, підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби вразили пункт управління, шість районів зосередження особового складу противника, два логістичні центри, три склади боєприпасів, станцію радіоелектронної боротьби та зенітно-ракетний комплекс на вогневій позиції.
У Генштабі нагадали, що сьогодні вдалося збити 34 з 84 ракет, випущених росіянами по території України, а також чотири з восьми безпілотників типу Шахед-136. Ще вісім ракет не досягли цілі.
Крім того, ворог завдав 12 авіаційних ударів. А також здійснив мінометний та артилерійський обстріл районів десятків населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької областей, включаючи міста Вовчанськ Харківської області, Бахмут, Красногорівка, Авдіївка, Мар’їнка та Вугледар Донецької області, Гуляйполе Запорізької області та місто Херсон.
Противник не залишав спроб оточити Бахмут з наступним виходом на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Основні зусилля були зосереджені на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямах.
Нагадаємо, що українські захисники минулої доби ліквідували 590 окупантів. Також було знищено засіб ППО та п’ять танків противника.
Нагадаємо, за добу 8 березня Росія втратила майже 600 осіб убитими. Загальні втрати країни агресора перевищили 156 тисяч осіб.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости