Темы дня:

Ф’юрі занадто великий для Усика – Аллен

Ф’юрі занадто великий для Усика – Аллен

Ще один іменитий експерт у світі боксу вважає за краще дивитися передусім на фізичні габарити.

Тайсон Ф’юрі переможе Олександра Усика завдяки своїм габаритам. Цю, вже не нову думку вкотре висловив черговий експерт у світі боксу. Цього разу такої думки дійшов британський надваговик Девід Аллен.
Спортсмен поділився думкою із приводу потенційного поєдинку чемпіона світу за версією WBC та володаря титулів WBA, WBO та IBF, віддавши перевагу у ньому своєму співвітчизнику.
“Переможе Ф’юрі. Я вважаю, що він занадто великий. Якщо відверто, Усик – не великий боєць, не найбільш фізично сильна людина на планеті. Мені здається, що Тайсон до нього підбереться.
Усик сам казав мені, що коли битиметься з Ф’юрі, то запросить мене у свій табір. За складом і стилем я ідеальний для підготовки до Ф’юрі. Це свідчить про те, як я боксував у залі порівняно з нашим поєдинком на рингу. Так що якщо цей бій відбудеться, то буде кілька цікавих дзвінків. Один – від команди Усика мені, а другий – від мене Ф’юрі. Я йому скажу, що поїду в Україну.
Тайсон надто великий для Усика. Вони обоє – найкращі таланти цього покоління надваговиків. Ф’юрі – особливий хлопець. Він має вайб цих особливих спортсменів, які вміють робити все. Ймовірно, Усик перебуває на тому самому рівні, але не можна уникнути різниці у габаритах, оскільки вона величезна. І мова не тільки про зріст, Ф’юрі набагато більша за Усика”, – сказав Аллен в інтерв’ю YouTube-каналу Boxing UK.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: