Темы дня:

Фейк про “брудну бомбу” озвучив сам Путін

Фейк про “брудну бомбу” озвучив сам Путін

Російський президент розповів про нібито наявність в України “брудної бомби” учасникам засідання країн СНД.

Російський фейк про “брудну бомбу України” озвучив президент РФ Володимир Путін, розповівши про це на відеозустрічі з учасниками засідання Ради керівників органів безпеки та спеціальних служб країн СНД у середу, 26 жовтня.
“Залишають поза увагою заяви київського режиму отримати ядерну зброю. Адже сказано було публічно з боку київської влади про це. Ні – всі мовчать. Відомо і про плани використати для провокації так звану “брудну бомбу”, – заявив Путін.
Також він згадав інший російський фейк – про біолабораторії в Україні. “США українську територію перетворили на полігон для біологічних експериментів… і продовжують “накачувати важким озброєнням… і використовують її як таран проти Росії”, – сказав Путін.
Крім того, президент заявив, що в Україні формується “чорний ринок зброї”, і навіть є “ризик потрапляння до рук зловмисників переносних зенітних ракетних комплексів, високоточних зразків зброї”.
Наостанок він говорив про те, що “розповзання іноземних найманців з бойовим досвідом становить загрозу для країн СНД”.
За словами Путіна, необхідно активніше розкривати та припиняти роботу іноземних спецслужб у СНД, щоб боротися із втручанням у внутрішні справи.
Нагадаємо, в Міноборони РФ заявили, що “привели в готовність сили та засоби на випадок підриву “брудної бомби” Україною”, фейк про яку запустили самі ж росіяни.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости