Темы дня:

Догляд за проблемною шкірою з Vichy

Догляд за проблемною шкірою з Vichy

Проблемна шкіра – не завжди питання генетики. Неправильне харчування, стреси, шкідливі звички, погана екологія, нестача кисню і неправильний догляд – все це може стати причиною висипань і подразнень. Такий тип дерми вимагає особливого догляду і обов’язкового лікування. Цим повинен зайнятися дерматолог або косметолог, в залежності від серйозності проблеми, але будь-яка схема обов’язково включає в себе крем для жирної шкіри.

Особливості догляду

Головна помилка багатьох людей в твердому переконанні, що жирну шкіру потрібно сушити, щоб скоротити вироблення сала і зменшити блиск. Насправді такий тип дерми дуже потребує зволоження та інтенсивного живлення, для цього і використовується крем для проблемної шкіри обличчя. Він повинен не тільки знімати запалення і запобігати поширенню бактерій, але і добре живити обличчя.

Ще одне правило – не можна використовувати засоби, у складі яких є спирт. Вони занадто агресивно підсушують шкіру, порушуючи її захисні шари.

Схема догляду наступна:

  1. Вранці треба вмитися м’яким гелем для вмивання з протизапальною дією. У ньому не повинно бути вітамінів і мінералів.
  2. Далі використовуйте тонік за типом шкіри.
  3. Потім нанесіть захисний крем, який утворює бар’єр, що перешкоджає проникненню мікробів в клітини.
  4. Увечері ретельно змити макіяж, для цього не обов’язково використовувати спеціальні засоби для проблемної шкіри обличчя, досить взяти звичайну міцелярну воду.
  5. Потім потрібно вмитися тим же гелем, що і вранці, слідом нанести тонік і крем.
  6. Один-два рази на тиждень потрібно використовувати засоби для проблемної шкіри і проводити глибоке очищення. Зверніть увагу: якщо на обличчі багато запалень, робити очищення не можна. В інших випадках використовуйте легкі пілінги з АНА-кислотами, скраби з дрібними частинками, щоб дбайливо очистити дерму і звільнити пори для дихання клітин.
  7. Обов’язковий етап догляду – живлення дерми. Особливо важливо забезпечити харчування вночі, так як в цей час процеси регенерації йдуть швидше. Використовуйте спеціальні засоби для жирної шкіри обличчя з вітамінами, живильними компонентами, пантенолом і алантоїном.
  8. Раз на тиждень робіть маски з білої або зеленої глини.

Креми Vichy для догляду

Французький бренд Vichy підготував лінійку, в яку увійшли всі необхідні засоби для проблемної шкіри. Лінійка продукції Normaderm довела свою ефективність в боротьбі з акне і загальному догляді за складним типом шкіри. В категорії представлені:

  1. Гель для глибокого очищення при вмиванні вранці і ввечері.
  2. М’який зволожуючий флюїд для догляду за схильною до недосконалостей шкірою.
  3. Тонік, м’яко очищає та знімає забруднення і не сушить.
  4. Косметичні засоби від прищів. Використовувати потрібно локально, при появі запалень.
  5. Нічний і денний крем для захисту і живлення.
  6. Термальна вода, щоб зменшити жирний блиск протягом дня.

Вся продукція протестована, вона ефективна і безпечна. Регулярне використання комплексу засобів зробить обличчя більш чистим, матовим і гладким.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости