Темы дня:

Декілька ракет впали на території РФ – Генштаб

Декілька ракет впали на території РФ – Генштаб

Генеральний штаб ЗСУ перевіряє інформацію про падіння російських ракет на території Росії.

Вдень 31 грудня, у період з 12:40 до 14:30 супротивник завдав масованого ракетного удару по Україні. За попередніми даними, всього було здыйснено близько 20 пусків ракет. Про це повідомляє генштаб ЗСУ у своєму вечірньому зведенні 31 грудня.
Декілька ракет не долетіли до України і впали на території Росії (інформація уточнюється). Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил знищено 12 крилатих ракет у Київській, Житомирській та Хмельницькій областях. Також, на Київщині, збитий ворожий БпЛА Орлан-10, який здійснював повітряну розвідку під час ракетної атаки та намагався виявити позиції нашої ППО.
Крім того, окупанти здійснили 12 обстрілів із реактивних систем залпового вогню, зокрема щодо інфраструктури населених пунктів Донецької та Херсонської областей.
Загроза ворожих авіаційних та ракетних ударів залишається на всій території України. Військові просять не нехтувати сигналами повітряної тривоги навіть у святкові дні.
Противник не припиняє наступальні дії на Лиманському та Бахмутському напрямах, і робить спроби покращити тактичне становище на Куп’янському та Авдіївському напрямках.
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямах ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.
Українська авіація завдала шість ударів по районах зосередження загарбників та один удар по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника, а наші підрозділи ракетних військ та артилерії вразили два райони зосередження живої сили та військової техніки та пункт управління загарбників.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости