Темы дня:

Ціна на нафту Brent впала нижче 80 доларів

Ціна на нафту Brent впала нижче 80 доларів

Вартість нафти марки Brent на торгах опустилася нижче 80 доларів за барель вперше з 31 березня.

Ціни на нафту впали в середу, 26 квітня, оскільки ринок оцінив слабкі дані по запасах в США, які викликали побоювання рецесії в найбільшій економіці світу. Про це пише Reuters.
Нафта Brent впала на 1,31 долара, або 1,6%, до 79,46 долара за барель. Ціна сягнула нижче позначки в 80 доларів вперше з 31 березня. Американська нафта West Texas Intermediate впала на 1,3%, до 76,08 долара.
Ціни на нафту падають на тлі триваючих економічних проблем і очікувань подальшого підвищення процентних ставок, які можуть обмежити зростання попиту на пальне.
Споживча впевненість у США впала в квітні до дев’ятимісячного мінімуму, оскільки занепокоєння щодо майбутнього зросло, підвищуючи ризик того, що економіка впаде в рецесію цього року.
Також інвестори висловили стурбованість тим, що потенційне підвищення процентних ставок центральними банками, які борються з інфляцією, може уповільнити економічне зростання та знизити попит на енергоносії в США, Великій Британії та ЄС.
Запаси бензину минулого тижня впали на 1,9 млн барелів, а запаси дистиляту зросли на 1,7 млн барелів.
Запаси сирої нафти в США падають із середини березня, оскільки нафтопереробні заводи збільшують обсяги, щоб виробляти більше бензину напередодні пікового періоду літнього попиту, який починається в травні.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: