Темы дня:

Бої за Лиман на Донеччині продовжуються – мер

Бої за Лиман на Донеччині продовжуються – мер

Українські військові ведуть наступ на важливий транспортний вузол на Донеччині, бої йдуть на підступах до міста.

На підступах до міста Лиман Донецької області продовжуються бої, повідомив у суботу, 10 вересня, мер міста Олександр Журавльов у коментарі Суспільному.
“Російські військові ще опираються. Прапора поки що нашого немає. Треба трохи почекати”, – сказав він.
Варто зазначити, що сьогодні у Лимані день міста, із чим його мешканців і привітав президент Володимир Зеленський.
“Насамперед, я хочу сьогодні привітати два наші міста, прекрасні, міцні міста, з їхнім днем ​​– Лиман та Дніпро. Лиман Донецької області ще чекає на наш прапор, і це неминуче – Україна завжди повертається. Ми це добре показуємо. Вся Донеччина буде вільною, буде знову в безпеці та щасливій, як це має бути в Україні, має бути всюди на нашій землі”, – сказав він у відеозверненні.
Зеленський зазначив, що захисники України повернуть мир кожному куточку нашої держави. “Мир буде, мир іде разом з українським прапором, разом із нашими захисниками”, – сказав він.
Звертаючись до мешканців Дніпра, Зеленський сказав, що “ваше місто і з 2014 року, і з 24 лютого зробив для української оборони стільки, що історія нашої перемоги – це водночас історія Дніпра, це абсолютно заслужено”.
“Здоров’я та життя тисяч українських воїнів врятовано у Дніпрі. Сотні тисяч українців отримали притулок та допомогу у Дніпрі за роки війни. Фронт завжди відчував і відчуває підтримку дніпрян. Я дякую вам усім за це! І бажаю вам усім, як і всім українцям, одного – якнайшвидшої перемоги”, – сказав президент.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости