Темы дня:

Бійці Добровольчої армії потребують допомоги

Бійці Добровольчої армії потребують допомоги

Воїни-добровольці УДА тримають оборону держави з 2013 року і до сьогоднішнього дня. Для більш ефективного виконання завдань, їм терміново потрібні кошти на купівлю авто, запчастин та екіпірування.

Бійцям окремого підрозділу ОЛПЗ “Чорний туман” УДА, що воюють у складі ССО та 47 бригади партизанів Херсонщини, потрібна термінова допомога у вигляді зимового екіпірування та автомобіля на передову.

“Специфіка бойового підрозділу “Чорний Туман” полягає в проведенні наступальних бойових дій та проведенні спец операцій в найгарячіших точках фронту. Наші воїни-добровольці тримають оборону держави з 2013 року і до сьогоднішнього дня. І з початку повномасштабного вторгнення вони гідно обороняються та визволяють населені пункти окупованих територій. Наразі для більш ефективного виконання покладених на бійців обов’язків терміново потрібні кошти для купівлі авто на передову, ремонту та придбання зимової резини для наявної автотехніки, а також кошти на доукомплектування взуттям, термобілизною, рюкзаками та спеціальними засобами особистого захисту”, – розповів командир одного з підрозділів Володимир “Шум”.

Зараз українські воїни вчергове відправляються в “гарячу точку” і потребують матеріальної допомоги задля можливості й надалі обороняти та зберегти територіальну цілісність України.

Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до збору коштів для воїнів-добровольців:

Банк ПУМБ

5417330102144505

Шевчук Христина Степанівна

Приватбанк

4149 6293 1837 6175

Верховень Олексій

Призначення платежу: “На авто”, “На ремонт”, “На потреби”

Тримаємо оборону України разом! Перемога буде за нами! Слава Україні!

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости