Темы дня:

Байден оголосив про участь в наступних виборах

Байден оголосив про участь в наступних виборах

Офіційна заява Джо Байдена дала початок змаганню, яке може перерости в чергове протистояння з Дональдом Трампом.

Президент США Джо Байден офіційно оголосив, що братиме участь у президентських виборах у 2024 році. Про це він повідомив у Twitter у вівторок, 25 квітня.

“У кожного покоління буває момент, коли йому доводиться відстоювати демократію. Відстоювати свої основні свободи. Я вірю, що це наше. Ось чому я балотуюся на переобрання президентом Сполучених Штатів. Приєднутесь до нас. Давайте закінчимо роботу”, – написав Байден.

Як зазначає телеканал CNN, офіційна заява Байдена поклала край будь-яким сумнівам щодо його намірів і дала початок змаганню, яке може перерости в бій-реванш з його суперником, колишнім президентом США Дональдом Трампом.

“Він бере участь у перегонах із значними законодавчими результатами, але з низьким рейтингом схвалення, це головоломка, яку його радники досі не змогли вирішити. Будучи найстарішим президентом в історії (зараз Байдену 80 років – ред.), він також стикається з постійними питаннями щодо свого віку”, – пише телеканал.

Нагадаємо, чергові президентські вибори у США заплановані на 5 листопада 2024 року. Чинний президент Джо Байден заявляв, що має намір взяти участь у перегонах.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: