Темы дня:

Автозаправки UPG – якість пального та у всіх дрібницях

Довгий і кропіткий шлях у побудові сучасного бренду обов’язково потребує наявності креативного підходу. До того ж, інтереси потенційних клієнтів у будь-якій сфері діяльності вимагають сьогодні не лише якісного продукту, а й корпоративної соціальної відповідальності бренду, ефективної комунікаційної стратегії компанії, а також можливості продумувати власне позиціонування та мати певні цінності. Хорошим прикладом коректного підходу в побудові сучасного бренду є бренд UPG – якість пального, а також орієнтування на найдрібніші деталі – це те, що робить компанію успішною.

Вже сьогодні мережа UPG розширюється територією всієї України та завойовує серця мільйонів водіїв. У цьому компанії UPG, якість пального у якої стоїть на першому місці, допомагають також такі моменти як:

  • відкритість політики ведення бізнесу;
  • соціальна відповідальність та підтримка благодійних проектів;
  • наявність корпоративних цінностей, що не змінюються з часом;
  • увага на якість у кожній дрібниці.

Водночас, слід зазначити, що паливний ринок в Україні – це ринок із максимально високою конкуренцією, і тому мережа автозаправок UPG підтримує якість пального на належному рівні, тим самим обираючи максимально клієнтоорієнтовану стратегію. А також надаючи своїм клієнтам високі стандарти сервісу в магазинах, що знаходяться при АЗК. Це стосується і фірмового ресторану Vivo cafe, де клієнти UPG можуть замовити як усім звичну в дорозі їжу, так і страви від шефа.

Нові заправки бренду UPG відкриваються по всій Україні

Важливим моментом є також те, на скільки зручна мережа АЗК буде для своїх клієнтів. Для цих цілей в UPG якість пального масштабується по всій країні, адже щомісяця в різних регіонах України відкриваються нові заправки. І йдеться не тільки про великі міста, а й про невеликі населені пункти. Наприклад, нещодавно нова автозаправка UPG з’явилася у Яремче. До речі, під час відкриття нових автозаправок UPG продумані навіть подарунки для клієнтів. Це можуть бути додаткові бонуси для власників дисконтної картки UPGGood, які можна витратити на паливо чи товари в магазині, або подарунки з дорожнього меню – наприклад, ароматна кава.

Крім цього, в UPG розуміють, що все більше сфер у сучасному світі диджиталізується, і тому було ухвалено рішення про запуск мобільного додатку для клієнтів. З його допомогою можна накопичувати бонуси, розраховуватися ними за пальне та продукцію, що продається в магазині та Vivo cafe, а також переглядати актуальні ціни на наданий асортимент товарів.

У мережі UPG також розуміють, що сучасний бренд повинен докладати всіх зусиль, щоб ставати кращими, а також відповідати високим показникам у всіх напрямках, і тому компанія бере участь у соціально активних кампаніях, допомагаючи у проведенні благодійних заходів, акцій та марафонів.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости