Темы дня:

Атака дронів: Одеса повністю знеструмлена

Атака дронів: Одеса повністю знеструмлена

Відновлення зруйнованих об’єктів енергоінфраструктури розпочнеться, як тільки на це буде дозвіл військових.

В Одесі відсутнє енергопостачання внаслідок атаки іранських дронів-камікадзе. Про це повідомила компанія ДТЕК Одеські електромережі у суботу, 10 грудня.
Вказано, що сьогодні вночі відбулася чергова атака Росії на об’єкти енергоінфраструктури на Одещині. Було зруйновано одразу кілька об’єктів. На місце прибули військові, рятувальники, аварійні бригади енергетиків. Відновлення зруйнованих об’єктів розпочнеться, як тільки на це буде дозвіл військових.
“Ситуація з електропостачанням в області та місті Одеса складна. Через масштаб руйнувань енергоінфраструктури в Одесі відключено від електроенергії усі споживачі окрім критичної інфраструктури. По населених пунктах області також відбуваються екстрені відключення”, – йдеться у повідомленні.
Енергетики ДТЕК та НЕК Укренерго об’єднали зусилля та цілодобово працюють разом, щоб якнайшвидше полагодити все зруйноване ворогом та стабілізувати ситуацію.
У свою чергу голова Одеської ОВА Максим Марченко повідомив, що внаслідок удару росіян постраждала не лише енергетика, а й житлові будинки.
“Внаслідок удару практично у всіх районах та громадах нашої області відсутнє світло”, – зазначив він.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости