Темы дня:

Apple планує додати можливість вимірювання рівня глюкози на Apple Watch до 2030 року

Apple планує додати можливість вимірювання рівня глюкози на Apple Watch до 2030 року

Apple потрібно ще три-сім років, щоб повноцінно запровадити можливість вимірювання рівня глюкози за допомогою Apple Watch. Про це повідомляє Bloomberg.

Журналіст Bloomberg Марк Гурман вважає, що Apple досягла значного прогресу в розробці неінвазивної технології моніторингу рівня глюкози в крові. Система Apple, очевидно, використовує кремнієвий фотонний чип, який спрямовує світло лазера під шкіру для визначення концентрації глюкози в організмі.

Проте, він додав, що Apple “все ще потрібно вдосконалити алгоритми і бортові датчики”, щоб вивести технологію на ринок. Важливо, що компанія також повинна “зменшити її до розміру модуля, який може поміститися в маленькому і тонкому корпусі Apple Watch”. Цей процес “займе ще від трьох до семи років щонайменше”.

Нагадаємо, Apple проводить випробування на людях протягом останніх десяти років і прагне мати можливість попереджати користувачів Apple Watch про наявність у них переддіабету, щоб заохотити їх до зміни способу життя, аби уникнути розвитку діабету. Вважається, що компанія проводить попередні обговорення щодо отримання регуляторного схвалення цієї технології.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: