Темы дня:

Анчелотті хоче позбутися Луніна, керівництво Реала – проти

Анчелотті хоче позбутися Луніна, керівництво Реала – проти

Журналісти дізналися, що головний тренер попросив керівництво підписати нового другого воротаря.

Майбутнє Андрія Луніна у Реалі досі залишається під питанням. Як стверджує видання Relevo, діями українця на останньому рубежі дуже невдоволений головний тренер мадридців Карло Анчелотті. Італійський спеціаліст навіть попросив керівництво клубу змінити другого воротаря команди.

Зазначається, що протягом сезону довіра до 24-річного українця знизилася. Все через невпевнені виступи Луніна під час травми Тібо Куртуа, які підсилили сумніви щодо його фігури.

Тренерський штаб Реала вже стежить за різними воротарями на заміну українцю. Серед кандидатів називають Роберта Санчеса з Брайтона, Яссіна Буну з Севільї, Пауло Гассанігу з Жирони та Давида Сорію з Хетафе.

Проте керівництво Реала не хоче змінювати Луніна. По-перше мадридці не хочуть витрачати зайвих коштів на нового голкіпера, а сконцентрувати їх на потрібні трансфери: Джуд Беллінґем, форвард або лівий захисник.

По-друге керівники іспанського клубу високо цінують професіоналізм Луніна і не хочуть відпускати його, якщо він сам про це не попросить.

Єдині умови, за яких у “королівському клубі” погодяться відпустити українця – це бажання самого футболіста піти, або якщо буде фінансово вигідна можливість.

Наступного тижня Лунін зустрінеться з керівництвом Реала, щоб вирішити його майбутнє.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости