Темы дня:

Американський мільярдер перелив собі кров 17-річного сина, щоб омолодитися

Американський мільярдер перелив собі кров 17-річного сина, щоб омолодитися

45-річний американський мільярдер-програміст Браян Джонсон, який шукає секрет довголіття, перелив собі компоненти крові 17-річного сина.

Як пише Bloomberg, процедура переливання компонентів крові проходила в приватній клініці неподалік Далласа (США), інформує UAINFO.org.

Протягом кількох годин у 17-річного Талмейджея взяли один літр крові, що становить приблизно одну п’яту частину всього обсягу крові в тілі підлітка. Після цього її перетворили на плазму і перелили Браяну Джонсону. Аналогічна процедура була проведена з батьком впливового програміста: 70-річному Річарду ввели плазму Браяна, отриману з крові, яку відкачали, перш ніж ввести кров юнака.

Видання зазначає, що для Джонсона плазмаферез не є незвичною процедурою. Мільярдер кілька разів проходив через неї, проте раніше отримував плазму від анонімного донора. Повідомляється, що невідомий юнак зазнав ретельної перевірки, оскільки Джонсон хотів переконатися, що він має ідеальний індекс маси тіла, веде здоровий спосіб життя і не страждає від будь-яких захворювань.

Видання повідомило, що медична команда Джонсона схвалила процедуру переливання крові як засіб омолодження, попри недостатнє дослідження її впливу на організм людини. Метод використовується для запобігання хворобам Паркінсона та Альцгеймера, а також при зниженні когнітивних функцій.

Раніше Браян Джонсон в інтерв’ю Bloomberg докладно розповів, що щороку витрачає два мільйони доларів на лікарів та десятки щоденних медичних процедур заради вічної молодості.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: