Темы дня:

Активний відпочинок – запорука здоров’я

Активний відпочинок – запорука здоров’я

Кожен, напевно, розуміє наскільки важко вийти зі звичної колії життя робота-дім-робота. Зрозумівши, що і я застряг в цьому колі, вирішив діяти негайно. І друзів залучив.

Ми почали склади план активних вихідних не на дивані за комп’ютером чи то телевізором, а вихідних, які запам’ятаються та принесуть задоволення всім, вихідних, які принесуть приємні спогади та море емоцій.

Перші наші активні вихідні, напевно, запам’яталися найбільше. Чоловіча половина нашої компанії хотіла йти в гори (звичний актив, коли живеш у Львові), але дівчата були категорично проти.

Враховуючи, що це мав бути перший досвід «вихідних не по розкладу», вирішили знайти компроміс, щоб задоволені були всі.

Варіантів у нас було чимало, але обрали ми пейнтбол у Львові від клуба BNB Paintball, і були у захваті. Це і спонукало мене розповісти про свій досвід, щоб надихнути молодих людей на рух, активність, екстрим, подорожі.

Перш за все, хочу подякувати хлопцям з клубу за їх роботу. Завжди приємно працювати із професіоналами, які не тільки не зіпсують настрій своєю некомпетентністю та хамством, а можуть налаштувати на правильний лад, розбудити бажання боротьби.

Знайшли ми клуб просто в мережі за посиланням https://bnbpaintball.com/ и вирішили діяти.

Дуже порадувало нове обладнання клубу, «зброя», яку нам відали, шоломі, спеціальній одяг. До того ж різноманіття ігрових моделей приємно здивувало. Нам, як новачкам, допомогли підібрати найоптимальнішу ігрову зону, екіпірування.

Приємним було и те, що особливу увагу було приділено техніці безпеки. Ігри іграми, але навіть на пейнтболі можна травмуватися. Особливо це питання хвилювало наших дівчат, які хвилювалися через синці, подряпини и розбите обличчя. Однак, даремно. Якісний новій одяг для гри, шоломи, які захищають обличчя, розвіяли сумніви навіть нашої чарівної половини.

Після засвоєння необхідної інформації ми розпочали гру. Навіть не думав, що це може настільки захопити. І не тільки нас, хлопців, дівчата рвалися в бій не менше. А остання партія взагалі була «дівчата проти хлопців».

Мі залишилися у захваті. Професіоналізм персоналі, якісне екіпірування та різноманіття майданчиків підкупили нас.

І хоча планувалося, що кожні вихідні активна програма буде змінюватися, через тиждень ми знову прийшли до клубу BNB Paintball, щоб зігнати стрес і відпочити.

Всім рекомендую із власного досвіду!

 

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости