Темы дня:

В Днепропетровске подрались “коммунисты” и “свободовцы”

В Днепропетровске подрались “коммунисты” и “свободовцы”

Скандал у Дніпропетровську. Там посварилися “комуністи” та “свободівц”і. 

Сьогодні в центрі міста представники КПУ проводили акцію – збирали підписи за проведення референдуму щодо Митного Союзу. Раптом з’явилися близько 15 молодиків у чорних масках. З собою притягли червоний прапор із радянською символікою. Просто на очах комуністів вони облили прапор бензином та хотіли підпалити. Не вдалося. У міліції кажуть: люди із закритими обличчями назвалися членами “Свободи”. У самій організації визнають: двоє з трьох затриманих – справді належать до їхньої партії.

Кирило Дороленко, голова Дніпропетровського міського осередку ВО “Свобода”:

– Я, як представник “Свободи”, проходив мимо. Бачу, стоять хлопці. Питаю: хлопці, що тут відбувається? І нас починає пакувати міліція!

Володимир Седлецький, начальник міліції правопорядку Дніпропетровська:

– Пытались провоцировать массовые беспорядки, палить флаги и так далее. На замечания сотрудников милиции не реагировали. Поэтому задержаны.

Свободівці та комуністи – сьогодні чубилися і в парламенті. Перепалка виникла через неналежну поведінку українських фанів на футбольному матчі Україна-Сан-Марино. Представники КПУ звинуватили у цьому опонентів. Ті відповіли свистом, вигуками ганьба – і додали, що їхня символіка не заборонена в Україні. Ще одна емоційна дискусія була через спробу опозиції підвищити пенсії для пересічних українців. Що з цього вийшло – дивіться у Подробицях о 20.00.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости