Темы дня:

Чи насправді букмекерська контора Паріматч лідер у своїй галузі

Чи насправді букмекерська контора Паріматч лідер у своїй галузі

PariMatch  – букмекерська контора з 15-річним досвідом роботи.

Букмекерська контора Паріматч має ліцензію Кюрасао, але її основний ринок знаходиться у Східній Європі, а офіси зараз працюють у Росії, Білорусі, Молдові та Грузії. Давайте розглянемо всі аспекти букмекера PariMatch , від функціональності веб-сайту, до глибини ринків та конкурентоспроможності їх шансів.

Багато вітчизняних букмекерів не можуть бути задоволені своїм сайтом, але букмекерська контора Pari-Match може з упевненістю сказати, що у неї є один з найкращих сайтів для російських букмекерів (у 2011 році гральний заклад оновив свій офіційний сайт і його зовнішній вигляд отримав гідний інтерфейс). Вам дасть змогу у цьому переконатися тотализатор Париматч. Простота використання сайту – це ознака букмекера Pari-Match! І це справді так. Останнім часом сайт офісу зазнав певних змін, і зараз він працює і дивиться на солідну «5». Сайт не тільки пропонує гарну обгортку, але і має високі технічні характеристики та інтерфейс доволі простий у використанні. Гравці можуть легко переходити по сторінках інтернет-ресурсу, сайт ніколи не «зависає», не «сповільнюється» – все працює швидко і точно. Найважливіша інформація знаходиться на головній сторінці, тому не буде затримок і витрачання часу на пошук. Статистика часто оновлюється, тому гравці можуть зробити досить поглиблений аналіз майбутнього матчу. І той факт, що будь-яку статистичну інформацію можна знайти досить просто, не може не радувати: вона знаходиться в спеціально відведеному – статистичному розділі.

У Parimatch є 22 законних ставки на спорт, е-спорт, віртуальний спорт та розваги. Тут ви можете зробити свої прогнози для більш ніж 20 видів спорту в 60 країнах. Традиційно лінія футбольних матчів знаходиться на високому рівні, тут представлені не тільки провідні ліги та чемпіонати, а й незначні ліги далеко від футбольних країн (понад 200 футбольних ліг). Що стосується охоплених країн, то футбольне покриття пристойне, і шанси на матчі з 34 країн світу на вершині міжнародної конкуренції. Рядки в букмекері досить різноманітні. Коли лінія буде відкрита, гравцям надаються 3 її типи: регулярна, лінія з додатковими результатами та “експресна лінія”. У експресах коефіцієнти дещо вищі, ніж у звичайних, але якщо взяти загалом, то рівень офісних коефіцієнтів оцінюється як середній, що цілком достатньо для гравця.

Бонусна програма букмекера Parimatch

Не так давно букмекер придбав бонусну програму. Слід сказати, що бонуси тут не схожі на типовий відсоток для офісів з країн колишнього СНД, що нараховуються на депозити залучених гравців. Бонус тут нагадує бонуси європейських офісів, що саме по собі ставить Pari-Match на один крок вище серед усіх ru-букмекерів.  Інші букмекери з країн колишнього Союзу не мають таких програм і не можуть претендувати на вищий рівень.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости